23 mei 2024
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Op woensdagavond 24 april vond een extra presentatieavond plaats bij ons in het projectbureau van Pont tot Park. Met ongeveer veertig aanwezigen was het een drukbezochte bijeenkomst.

Tijdens de avond praatten we de belangstellenden - die de eerdere informatieavond hadden gemist - alsnog uitgebreid bij over de voortgang van het project Pont tot Park. We deelden de informatie die we tot nu toe hebben verzameld en hoe deze is verwerkt in het ontwikkelperspectief. Er werden goede gesprekken gevoerd en veel vragen gesteld, wat zorgde voor een levendige en interactieve sfeer. 

Het was fijn om te zien hoeveel mensen zich betrokken voelen bij de toekomst van Pont tot Park. Dat is motiverend voor zowel de aanwezigen als voor het projectteam zelf. We kijken daardoor terug op een geslaagde bijeenkomst en zijn blij met de waardevolle input en de betrokkenheid van de deelnemers.

Avond gemist?

Lees hier het participatieverslag.