28 maart 2024
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Op woensdag 24 april ben je welkom voor een extra presentatieavond bij ons in het projectbureau van 19:30 tot 21:30 uur. Tijdens de bijeenkomst praten we je graag bij over de voortgang van Pont tot Park. We delen wat we tot nu toe hebben opgehaald, hoe we de informatie hebben verwerkt en welke stappen we wel en niet kunnen zetten.

Tussen februari en december 2023 zijn Gemeente Velsen, Woningbedrijf Velsen, gebiedsontwikkelaar AM/Hemubo in gesprek gegaan met zoveel mogelijk mensen die wonen of werken het gebied van Pont tot Park. Met de inbreng die wij hebben ontvangen, hebben we de visie en het ontwikkelperspectief aangescherpt met lokale kennis. 

De aangescherpte versie van dit ontwikkelperspectief hebben we op 28 februari gepresenteerd aan genodigden. In het verslag staat wat we hebben gedaan, wat we hebben gehoord en tot welke aanvullingen of wijzigingen dit heeft geleid in het ontwikkelperspectief. We leggen ook uit welke inbreng niet is meegenomen in de uitwerking van de plannen voor Pont tot Park.

Extra presentatie

Naar aanleiding van onze eerdere nieuwsbrief aan belangstellenden van Pont tot Park, zijn veel reacties binnengekomen van mensen die de presentatie graag hadden willen bijwonen. We zijn blij met deze belangstelling en organiseren daarom graag een extra avond.

Informatie

  • Locatie: Projectbureau Pont tot Park aan de Lange Nieuwstraat
  • Tijd: Van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
  • Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte en catering hebben voor alle aanwezigen, vragen we je vriendelijk om je voor 4 april aan te melden via info@ponttotpark.nl.
  • Lees alvast het verslag.

We zien je graag op 24 april!