9 februari 2024
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Goed nieuws! De datum voor onze derde gespreksavond is bekend: 28 februari van 19:30 tot 21:30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst willen we je graag bijpraten over de voortgang van Pont tot Park. We delen wat we tot nu toe hebben opgehaald, hoe we de informatie hebben verwerkt en welke stappen we wel en niet kunnen zetten.

Uiteraard zorgen we daarbij voor een hapje en een drankje, zodat we in een ontspannen sfeer verder kunnen praten over de toekomst van IJmuiden. De bijeenkomst zal deze keer plaatsvinden in ons projectbureau aan de Lange Nieuwstraat. We nodigen je van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Jouw betrokkenheid en inbreng zijn van onschatbare waarde voor dit project.

Informatie

  • Locatie: Projectbureau Pont tot Park aan de Lange Nieuwstraat
  • Tijd: Van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte en catering hebben voor alle aanwezigen, vragen we je wel vriendelijk om je vooraf aan te melden via info@ponttotpark.nl

 

We kijken uit naar je komst op 28 februari.