6 januari 2024
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Op woensdag 10 januari vindt er een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst plaats in het projectbureau aan de Lange Nieuwstraat. Tijdens deze bijeenkomst zal wethouder Sander Smeets aankondigen welke wens voor het projectgebied in vervulling zal gaan.

Voor de kerst hebben we een speciale kerstboom in ons projectkantoor aan de Lange Nieuwstraat geplaatst. En we hebben jou als betrokkene uitgenodigd om je dromen of wensen voor de openbare ruimte op een kaartje te schrijven en deze in onze boom te hangen. Meer dan 20 mensen zijn op die uitnodiging ingegaan. Zij lieten hun dromen bij ons achter, variërend van een bioscoop achter de HEMA tot een werkplaats voor mensen met begeleiding en een klein museum op de Lange Nieuwstraat, en nog veel meer.

Onthulling van de dromen 

Op woensdag 10 januari maken we bekend welke wens in vervulling gaat. Om 16:00 uur ben je van harte welkom op onze feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst. Er staan hapjes en drankjes klaar, en wethouder Sander Smeets zal onthullen welke droom werkelijkheid wordt.

Waar?

Projectbureau aan de Lange Nieuwstraat

Wanneer?

Woensdag 10 januari, 16:00 uur

Laten we samen het nieuwe jaar feestelijk inluiden en in gesprek gaan over de gekoesterde dromen voor IJmuiden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om de onthulling niet te missen. Jouw aanwezigheid maakt dit moment extra speciaal. Tot dan?!