23 december 2023
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Wat een bijzonder halfjaar is het geweest. Met een goed gevoel kijken we terug op de groeiende betrokkenheid.

Op onze website delen we sinds eind juni wekelijks verhalen en berichten over het project en de bijzondere mensen die ermee te maken hebben. En in november is ons projectbureau op de Lange Nieuwstraat geopend, de ontmoetingsplek waar we samen de uitdagingen en dromen van Pont tot Park bespreken.

Met elkaar in gesprek

Op sociale media, zoals Instagram en Facebook, groeit onze community gestaag. Meer dan 350 mensen hebben zich ingeschreven op onze website en ontvangen onze maandelijkse nieuwsbrief. Maar voor ons – Team Pont tot Park – waren de startbijeenkomst en twee inspirerende gespreksavonden hoogtepunten. Vooraf waren we er eerlijk gezegd best een beetje zenuwachtig over, maar de discussies waren bevlogen en de betrokkenheid was voelbaar.

Ja, we zijn ons zeker bewust van de gevoeligheden die er liggen en de onzekerheden die nog boven ons project hangen. Maar de groeiende betrokkenheid geeft ons een positief gevoel. Het toont aan dat steeds meer mensen zich willen inzetten voor een positieve verandering in IJmuiden. Samen bouwen we aan een toekomst die leefbaar is voor ons allemaal.

Dankbaar 

Aan iedereen die betrokken is, willen we onze oprechte dank uitspreken. We wensen jullie warme en liefdevolle feestdagen toe. Het projectbureau is tijdens de kerstvakantie open op reguliere dagen, dus voel je vrij om langs te komen. En vergeet onze kerstactie niet: hang je kerstwens voor Pont tot Park in onze kerstboom

Laten we samen met energie en vastberadenheid het nieuwe jaar instappen voor nog meer positieve ontwikkelingen in 2024.

Nick en Martine,

Namens Team Pont tot Park