16 december 2023
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Tijdens deze feestelijke kerstperiode willen we samen met jou dromen over de toekomst van IJmuiden.

Het Pont tot Park-project gaat niet alleen over fysieke veranderingen, maar juist over wat jij daarbij belangrijk vindt. Daarom hebben we een speciale kerstboom in ons projectkantoor aan de Lange Nieuwstraat gezet en we nodigen jou uit om jouw dromen of wensen voor de openbare ruimte op een kaartje te schrijven en die in de boom te hangen.

Hoe doe je mee?

Laat je fantasie de vrije loop en vertel ons wat jij graag wilt zien in het Pont tot Park-gebied. Kom tijdens openingstijden naar het projectbureau, schrijf persoonlijk je kerstwens op een kaartje en hang het in de kerstboom. Of het nu gaat om meer groen, gezellige kunst, of andere dingen die de buurt beter maken – alles is welkom. Je kunt je wens komen doen tot en met donderdag 4 januari.

Wat gebeurt er met jouw kerstwens?

De gemeente Velsen en samenwerkingspartners AM/Hemubo en Woningbedrijf Velsen gaan alle kerstwensen bekijken. Ze kiezen dan uit alle inzendingen een wens om werkelijk uit te voeren. Op woensdag 10 januari om 16:00 uur ben je uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst in het projectbureau. Daar zal de wethouder onthullen welke kerstwens in vervulling gaat.

Waarom meedoen?

Of je nu al eerder hebt meegedacht over IJmuiden of dit de eerste keer is, jouw kerstwens is superbelangrijk. Dit is jouw moment om te zeggen wat jij belangrijk vindt in het centrum van IJmuiden, en we maken er een feestelijke kerstactie van! Samen gaan we aan de slag om IJmuiden nog mooier te maken, zodat het echt een plek is waar iedereen blij van wordt.

Kom langs en deel jouw droom voor een beter leven in het centrum van IJmuiden. Jouw kerstwens voegt iets toe!