16 november 2023
Geplaatst door TeamPontTotPark
Uitgelicht

Ben je al in ons projectbureau aan de Lange Nieuwstraat geweest? Begin november zijn we stilletjes geopend. Onze enthousiaste gastheer, Nick, staat klaar om met je in gesprek te gaan over Pont tot Park, uiteraard met een kop koffie of thee. Je bent welkom met vragen, ideeën of gewoon voor een informeel praatje. 
 

Het projectbureau is verdeeld in een bezoekersgedeelte en een ruimte waar ons projectteam samenkomt voor vergaderingen. Wat ooit een fietswinkel was, is nu volledig circulair omgetoverd tot een gezellige huiskamer, waar we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Verschillende mensen zijn al even binnengelopen om een kijkje te nemen en de eerste reacties zijn super positief.  

Wil je langskomen?

We zijn geopend op woensdag en donderdag van 11:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Adres

Je vindt ons aan de Lange Nieuwstraat 745.

We kijken uit naar je komst.