14 september 2023
Geplaatst door TeamPontTotPark

Na een zomer vol voorbereiding is het tijd om samen van start te gaan met Pont tot Park. We nodigen je uit om onze startbijeenkomst te bezoeken, waar we je graag ontmoeten en met je in gesprek gaan over een vernieuwd IJmuiden.

Wanneer: woensdag 20 september, tussen 16:00 en 20:00 uur
Waar: Gemeentehuis, Plein 1945 ingang Burgerzaal in IJmuiden


We kijken ernaar uit om je in het gemeentehuis te ontvangen op 20 september. Tussen 16:00 en 20:00 uur kun je binnenlopen op onze informatiemarkt met verschillende kraampjes over de thema’s van Pont tot Park.
Samen in gesprek


Voor de ontwikkeling van het hele gebied willen we met elkaar nadenken over verschillende thema’s. Hoe gaan we met de warme zomers om? Hoe zorgen we ervoor dat heftige regenbuien geen wateroverlast bezorgen? Wanneer is een park een goed park waar je vaak gebruik van zult maken? Wat zijn jouw wensen voor de Lange Nieuwstraat? Over al dit soort vragen die van toepassing zijn op het hele gebied, gaan we graag met je in gesprek.
Laat je stem horen


Dit is jouw kans om vragen te stellen, ideeën te delen, en je stem te laten horen. Of je nu hier woont, een zaak hebt in de buurt, of gewoon nieuwsgierig bent naar de veranderingen in onze stad - je bent meer dan welkom! Samen maken we van Pont tot Park een succes en dat begint hier. Wij hopen je te mogen begroeten op woensdag 20 september in het gemeentehuis.


Laten we samen dit nieuwe hoofdstuk voor IJmuiden beginnen!