23 juli 2023
Geplaatst door TeamPontTotPark

Een team van enthousiaste vrijwilligers heeft zich vrijdag 21 juli ingezet om de uitnodigingskaart voor de startbijeenkomst van het project Pont tot Park persoonlijk bij alle bewoners in het projectgebied te bezorgen. Met veel enthousiasme zijn zij langs de huizen gegaan om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de start van dit ambitieuze plan in IJmuiden. Ondanks de persoonlijke bezorging kan het zijn dat je de uitnodiging over het hoofd hebt gezien, of dat onze vrijwilligers een huis zijn overgeslagen. We willen er natuurlijk voor zorgen dat iedereen de kans krijgt om betrokken te zijn bij de toekomstplannen van IJmuiden. Daarom hier ook de tekst van de kaart:

 

Beste buurtbewoners,

Het project pont tot park gaat van start. Met dit ambitieuze plan creëren we in IJmuiden ruimte voor zo’n 1.500 nieuwe woningen. Maar dat is niet alles. We verbeteren de leefbaarheid en versterken de relatie tussen stad en natuur. We creëren een toekomstbestendige omgeving met veel groen, zodat bijvoorbeeld heftige regenbuien geen overlast veroorzaken.

Pont tot Park realiseren we samen. We nemen de ideeën en reacties mee die we in eerdere fases hebben ontvangen. En nu richten we ons tot jou, omdat je in het projectgebied woont. Misschien heb je al eerder meegedacht over de toekomstplannen, of misschien is dit allemaal nieuw voor je. Hoe dan ook, we hopen dat je vanaf nu samen met ons de plannen concreet wilt maken.

Startbijeenkomst

Zet alvast in je agenda: woensdag 20 september organiseren we een startbijeenkomst. Dan ontmoeten we je graag en kun jij je stem laten horen. Schrijf je vast in via www.ponttotpark.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden en je kunnen betrekken bij het maken van de plannen.

Samen met jou kunnen we van ons plangebied een geweldige plek maken. Om te wonen, werken en recreëren. Jouw mening is hierbij van onschatbare waarde en we kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van IJmuiden vorm te geven.