29 juni 2023
Geplaatst door TeamPontTotPark

Hoi!

Wij zijn Nick van den Akker en Martine Winkel. Je kunt Nick ontmoeten in het projectbureau tijdens de openingstijden, waar je hem alles kunt vragen over Pont tot Park. Martine werkt voornamelijk achter de schermen als community manager. Zij schrijft de blogs voor de website en beantwoordt vragen die online binnenkomen.

Over ons:

Nick (21) komt uit IJsselstein en is enthousiast om IJmuiden te leren kennen. Zijn eerste indrukken zijn positief: "Ik kende IJmuiden niet echt voordat ik hier kwam. Nu heb ik de gezellige haven ontdekt, de mooie kust gezien en het dynamische industriële gebied ervaren. Ik had eigenlijk niet verwacht dat IJmuiden zo'n rijke en interessante geschiedenis heeft, met sterke en hardwerkende inwoners. Ik kijk er echt naar uit om mensen te ontvangen in het projectbureau en met hen in gesprek te gaan." Nick studeert en kan nu naast zijn studie mooi relevante praktijkervaring opdoen.

Martine (48) begeleidt Nick daarbij. Ze woont in Heemskerk, maar is geboren in het voormalige Zeeweg Ziekenhuis in IJmuiden en groeide op in Velsen-Zuid. Martine is een verhalenbevrijder met haar eigen atelier in de Broedmachine in Beverwijk. Ze werkt als tekstschrijver en creatief vakdocent voor verschillende bedrijven en organisaties in onderwijs, cultuur en zorg. "Ik vind het erg belangrijk om verbinding te creëren, niet door naar onze tegenstellingen te kijken, maar door ruimte te maken voor onze menselijke overeenkomsten. En dat is ook wat ik zie in het plan van Pont tot Park."

Heb je vragen? Stel ze gerust. We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.

Meer informatie